can you tell me who still cares?

Denhär låten får mig fortfarande att rysa. Ah childhood memoires <3


Hanson - MMMbop

Och ja, jag sitter och lyssnar på Hanson såhär dagen innan tentan. Istället för att plugga positionsscheman och svenskan som ett demokratiämne.

to be continued

Även fast jag mått illa hela dagen, haft ont i huvudet, fyllt skallen med grammatik och skrivit på en tråkig artikeluppgift så har det ändå varit en ganska bra dag. En liten idé har fått skjuts i rätt riktning så att säga. Nu gäller det bara för de andra femtielva pusselbitarna att falla på plats...

wake me up next week

I fredags kom lite coopfolk hit och sen drog vi och bowlade. It was fun! Sen blev jag utlurad på krogen av mina kära vänner. Alltså... Börjar bli gammal tror jag för krogen är inte alls roligt längre. Same old same old. Längtar verkligen till fina försommarkvällar med grillning och vindrickande på balkongen istället för att svettas med massa fulla okända människor på ett stället där en cider kostan 60 spänn och dryga killar frågar vad man är för stjärntecken.

Nu sitter jag här och skriver på en satans artikeluppgift. Blir aldrig nöjd! Bääääh. På torsdag är det tenta, på fredag börjar mattekursen och i helgen jobbar jag. Ah... Deppvecka känner jag. Kommer nog bli en heeel del godis och allmänt fettande.

Over and out.

AzMarie is an asset

Den här människan! Så-jävla-snygg! AzMarie från senaste Americas next top model.




home is where your heart is

 

Fina krokar i sovrummet. (Och ja jag har hakat upp mig på den här fotoeffekten!)


let there be light

Jag har hakat upp mig på lampor! En snygg lampa gör så mycket för ett rum och jag verkligen ä-ä-älskar alla lampor hemma hos oss!

I hallen

I köket (dessa har jag visat förut)

Vid matsalsbordet

En LED-krans vid soffan.

En läslampa. (Som mina vänner tycker är liiiite snuskig. Påminner tydligen om thai-beads, haha.)

Sovrumslampan!


en fågel viskade i mitt öra

Favvoörhängen från Dublin.


Läsaaaaa

Går nog in i något slags pluggkoma nu känns det som... Tenta om en vecka. Konjunktioner, prepositioner, nominalfraser, verbpartiklar och gud vet allt. Peuw! Har planerat att läsa fem böcker idag. Japp. Usch! Sen skriva på artikeln. Livet som student är ändå jävligt soft, kan liksom planera min tid som jag vill lite. Antingen gör jag lite hela tiden, eller skjuter upp det och löser fem böcker på en dag ;)


waking up with a boy

Vilken jobbhelg! Sjukt med folk fast det är helgen innan löning... What liksom? You're supposed to be fattiga. Har helt stört ont i kroppen efter att ha stått upp hela dagarna. Tror det är sviter efter min avramling förra helgen. Känner mig helt trasig och handikappad typ, haha, inte van vid att ha ont eller att vara begränsad liksom.

Igår drog jag och Johan till Globen och såg Top Gear Live! SÅ JÄVLA BALLT! Älskar dem! Roligare gubbar får man leta efter. (Om du inte vet vad Top Gear är så är det typ världens bästa tv-program, brittisk bilshow med tre asgrymma programledare.) De hade med sig Martin Björk (Eh va?) och körde curling, bowling, limbo, splat the rat och lite annat med bilar och andra fordon ;) Jag var grymt imponerad.

Nu bjussar Johan på bönbiffar och yoghurtröra i pitabröd. MUMS!


trust me i am a licensed liver of the life

Allting har en mening. Punkt.

Eller? Jag vill gärna tro så. Vissa hinder skulle vara så mycket lättare att ta sig förbi då. Om jag visste att omvägen fanns där för att leda mig in på en annan stig. Jag skulle lättare kunna acceptera att vissa saker aldrig blev. Att människor lämnat mig. Att jag lämnat dem. Att vissa inte ens bemödat sig att komma hit innan de lämnat.

Varför älta det som varit när så mycket annat kommer att hända? När så mycket annat händer nu! Saker kan aldrig bli ogjorda. Inte ens om du tänker över dem, gråter över dem eller förbannar dig själv för dem om och om igen. Aldrig.


Ändå är det så lätt att fastna där. I det förflutna. För det är bekvämare att återuppleva gamla känslor istället för att hantera de du har nu.

men än är det inte försent

Gammal kärlek rostar aldrig.
Jag hatar att känna mig
som näst bäst.
Bortglömd, ratad, omsprungen.
Även fast jag för längesen glömt dig.
Att se dig ge mer utav dig själv
till andra, än vad du någonsin gett till mig.
Jag har fasat för den här dagen.
Nu när den verkar vara här
gör det ondare än vad jag
någonsin kunnat förbereda mig på.
Jag trodde att du alltid
bara var min.

i don't need you to save me


Little room

Nu är fixet i lilla rummet i full gång! Inspirationen för rummet:


Garderobsdörr IKEA
Vas IKEA
Fågelbur Ellos
Lampa med grön tygsladd Ellos
Tapet Rusta
Tavelhylla Rusta
Vaser Rusta

i heard you like the bad girls

Glöm att hennes musik var hippieaktig. Den här låten är helt underbar! (Fast alltså något lär hon ju ha gjort med sin överläpp?)

Lana del Rey - Video games

vem är det som står kvar?

Skyddsdräkten på, fasaden uppe
allt för att gömma det som ändå inte syns
för att inte vara som ett öppet sår
redo att saltas

Rädda dig du som kan
innan dörren öppnas
den går aldrig att stänga igen
och kylan aldrig att förtränga


Våga för att vinna säger du
men jag fegar för att inte förlora
inte förlora mitt vett min sans
kontrollen över vem jag är

Saltade sår, korsdrag i själen
när du äts upp och faller isär
står jag kvar där vi var
lika stadigt som förut



bye bye acneee

Efter endast 1½ månad med tetralysal är min hy i ansiktet så jävla mycket bättre! Nästan finnfri. Så nu har jag slutat med den och börjat med hormonpiller istället (p-pills med andra ord) som också hjälper att hålla finnarna borta (gone gone and away!). Snart premiärsolar jag solarium! Man får nämligen inte sola med antibiotikan av nån anledning, pigmentfläckar maybe? Har noll koll. Men ser iallafall fram emot en aknefri, solfylld sommar!


oh the little details

Some pics from me home. Hemmagjorda lampor, min fina trollslända och mitt krimskrams på fönsterbrädan.


hemskt mycket hej

Åh denn vecka! Har hunnit kryssning, mysmiddag med fina vänner (och mängder med getostmackor!) och har faktiskt städat lite hemma också! Den ni. Sen ramlade jag ju av hästen igår också... Aj aj. Sträckte hela jävla ljumksne. Usch kunde inte ens gå igår typ, nu är det lite bättre och jag haltar runt här hemma. Nu ska jag trycka i mig blodapelsin.

Until next time, soldiers.

hur man blir av med bakfyllan



Ammoniaklukten fungerade oväntat bra mot bakfyllan. Rensade ur hela systemet liksom. Det och en svettig ridtur på en motvillig häst och en iskall cola efteråt.


dublin 2

En dag gick vi till Guiness och kikade lite.

Ashäftig gammal fabriksbyggna.

Jag chillar i min nya favvisklänning från Penneys (irländska primark) i fabriksfönstren.

Stämmer va?

De hade skrivit lite fakta och så på väggarna. Älskar det! Sjukt snyggt med bokstäver och industristil.

Ett häftigt vattenfall fanns också.

Retroreklamer <3

Igen.

Black is beautiful ;)

Och den otroliga utsikten från skybar högst upp i Guinnesshuset!


dublin

Lite bildregn från Dublin:

Dimmig dag. Ån som går rakt genom staden.

Hihi cakes.

Whiskey! Klart man måste kika in på destilleriet.

Jag, mamma och Niklas fikade istället för att gå inne på Jameson.

Bananabread och cappuccino!

En Guiness på den äldsta puben i Dublin. Est. 1198!

Fina kyrkan.

Till och med lyktstolparna var vackra!

Häftig reklamskylt utanför hotellet ;-) Är en sucker för retroreklam. Love it!


like an old lady

Jag är ju lite av en tant innerst inne... Älskar att handla duschtvålar, hudkrämer och sånt på yves rocher! Hihi. Är medlem så får ständigt massa graitsgrejer och erbjudanden. Idag fick jag hem detta:


Duschgel med granatäpple och dagkräm med matt effekt.

Ansiktspeeling med talgreducerande effekt och ekologisk bodylotion med kokos.

Det jag gillar med grejerna är att de finns mycket ekologiskt och alla innehåller ingredienser från växtriket. Exempelvis peelingen innehåller frossörtsrot som även används mot epilepsi (verkar mot kramper) och som sägs ha en lugnande effekt. Allting luktar så gott!

wantie

Ja tack. Från h&m, what else?


naturhästen

Denna video är från samma sida som barbackapadden i förra inlägget:

Bollen säljs på hemsidan. Hästen verkar ju ha sjukt kul! Är dock tveksam på att hästen jag dejtar nu skulle vara lika entusiastisk ;) Iallafall inte till en början. Då skulle den nog vara väldigt läskig...

Hur coolt?

Sån här skulle jag lätt vilja testa! En barbackapad till totton. Man får tydligen bättre grepp (eller ja med rumpan liksom, glider inte runt ;)) och kan bygga upp en bra balans.



Såg den på en reklam på fejjan. Från naturhästen.se

självdiagnoser?

Är ju inget fan av denna hypokondri och självdiagnostik som existerar i denna internetberoende värld... Men alltså google är ju jävligt bra. Nämnde ju i tidigare inlägg att jag haft ont i huvudet hela dagen. Eller ont är fan en överdrift. Migrän tror jag, för jag har haft så ont att jag mått illa så fort jag rört mig. Och jag har ju som sagt nästan aldrig ont i huvudet.

Tänkte inte så mycket på det först förrän jag satt och googlade på helt andra saker. Okej varning för TMI nu men jag har haft sjukt oregelbunden mens det sista året och förra sommaren började jag få konstig akne (som ni säkert observerat men varit vänliga nog att inte kommentera, tack). Tänkte liksom att aknen kanske skulle försvinna av sig själv, att det bara var nåt tillfälligt, men det blev bara värre. Så efter nyår började jag träffa en hudläkare (egentligen för mina eksem men han är också expert på akne) och fick medicin. Sen började vi prata lite när jag var där sist... Jag hade nämligen läst om så kallad "vuxenakne" hos kvinnor och hur det var kopplat till hormoner. Närmare bestämt för hög testosteronhalt. Jag nämnde till honom att jag hade oregelbunden mens dessutom, så fick göra ett blodprov i fredags (väntar spänt på resultat).

Ja, åter till huvudvärken då... Googlade mig fram till att hormonrubbningar (om det nu är det jag har), aknen, den oregelbundna mensen och dessutom uppsvälld buk (mja alltså jag har ju gått upp i vikt kring det området och det vore ju skönt att ha en ursäkt) kan vara tecken på PCO. Nånting med hormoner, kvinnans äggstockar o.s.v. Och tydligen kan migrän vara ett symptom också! Jag har ju som sagt nästintill aldrig ont i huvudet, förutom dagen efter för mycket rödvin, så det ska bli spännande att se vad blodproverna säger om testosteronet.

Däremot sägs ett symptom vara ökad behåring av manlig typ. Alltså jag har ju alltid haft ganska håriga armar och ben så där är det ju ingen förändring. Har inte heller fått nån mustasch vad jag vet så.... Anyways ska ju hålla mig borta från självdiagnoser men ibland måste man spåna lite och kanske leda läkaren in på rätt spår ;)

suck it

Alltså det går ju nästan aldrig att ladda upp bilder på blogg.se längre.. Blir helt less. Därför får jag återanvända gamla även fast it sucks balls.


Spenderat dagen i soffan med ont i huvudet... Har ALDRIG det. Alltså i princip iallafall.


RSS 2.0