GANGSTAS IN MY SHOW, BITCHES IN MY CROWD

Det är skitsvårt att inte äta godis och alla dessa jävla kolhydrater. Men det verkar funka (nåt kilo) hittills iallafall så trying to keep up the good work! I semstertider dessutom... Fika överallt! Kompenserar genom att dricka en sjuk mängd te och äta en sjuk mängd omeletter. Omelett är ju typ som pizza. Typ... Kan hända att jag tagit en cigg för att kompensera också, men det pratar vi inte högt om tack.
 
 
 

ANOTHER DAY, ANOTHER FIGHT

Semestern är här. Jag är borta. Har hunnit med en roadtrip i södra Sverige, en stugvecka på Väskusten och den här veckan blir det hotellnätter, gekåsbesök och massor av kvalitetstid.
 
Tiden går fort när man har roligt och snart är det jobb igen, följt av Turkietresa med mina två finaste och hösttermin i Engelska parken. BRING IT ON!

SHE BROUGHT A PIECE OF MY HEART DOWN UNDER

För snart ett år sedan tog en av mina bästa vänner sitt pick och pack och drog till Australien. Jag kan inte fatta att det snart gått ett år! Jag trodde att hon aldrig skulle komma hem, men om en månad är hon här igen.
 
Kvinnan i mitt liv. Min fina, fina kärlek. Min älskade Josefine. När du åkte trodde jag att hålet i mitt hjärta skulle sluka mig. Sen insåg jag att det bara är delen du tog med dig som saknas. Och snart är jag hel igen. Jag har saknat dig så jag har grinat. Jag har inte velat ringa dig och höra din röst, jag var säker på att jag skulle bryta ihop. Jag ville inte se dig på Skype för jag trodde att frustrationen över att inte få krama om dig skulle äta upp mig. Samtidigt har jag varit så glad för din skull för jag vet att du är lycklig. Jag vet att du har hittat dig själv. Du har äntligen hittat den Josse du vill vara. Den Josse jag alltid sett hos dig och som jag alltid har älskat.
 
Jag älskar dig, vännen <3

RANDOM UPDATE

Idag är jag sentimental. Igen. Sentimental och lycklig över alla fina människor i mitt liv. Lycklig och nöjd över att jag valt att bara lägga energi på de människor som är äkta. Inte på dem som suger energin ur en och som inte ger en annat än oro och ångest.
 

 
 
I lördags kom jag hem för en liten minisemester med finaste Lisa och Denice. Vi hälsade på Sandra i Olofström och Sofia i Karlstad. Det var supermysigt och vi hade så sjukt kul! Så glad att jag träffat dessa brudar <3
 
Igår ringer Emma och Sara till mig och säger "Vi har hittat en resa till turkiet! Ska vi boka?" och innan jag vet ordet av är en Alanyaresa inplanerad i september. Och på kvällen fortsatte jag och Johan att leta efter resor över jul/nyår.
 
(Vem sa att en student måste leva fattigt? Haha.)
 
 
 

RSS 2.0