i wanna go home

Ge mig bilen.


Sator - I wanna go home

i may be bad but i'm perfectly good at it

Idag har jag ett värt pass på jobbet, 14-21. Rätt näjs. Sovmorgon och så hinner jag shoppa lite innan jobbet om jag går snart, hähä. Ska man jobba kväll är dessutom 21 bästa tiden att sluta. Man ba släpper allt och går bye bye. Sen får de som jobbar sista timmen allt jobbiga liksom. Haha.

Imorgon drar jag till knivsta (eller nånstans därikring) och kikar mopperacet. Veteranmopeder på is. Det ni! Lär frysa arslet av mig. Därför blir det vin efter det.

Nu ska jag sippa upp kaffet och ta en banan. Sen fixingtime och promenix till Gränby C!


dag 10, det här hade jag på mig idag.

Alltså nåt cp hände när jag skulle föra över bilderna från tefelonen. Blåtand hakade upp sig och ilderna försvann i tomma intet. Wonder where they are... Anyways så fanns de bara minivarianter av bilderna kvar (?). So here it goes.

Igår hade jag på mig :

Den klassiska spegelbilden. Fick till en riktig pose i mitten där;) T-shirt, randig kjol och skor från h&m (såklart..) leggins från gina och skjorta bondelid. Näääjs.

Detta hade jag alltså på mig till och från jobbet. På jobbet hade jag en snitsig rödrutig skjorta och funktionella gråa arbetsbyxor :) Samt träskor med fotinlägg.

give me all your sorrows and I'll carry 'em forever


lilla jag kom gående, på en liten liten väg

Idag har jag varit typ sjuk. Haft för mycket tid för tankar.

Hamnade på en gammal väns sida på facebook. Började nästan gråta (töntjag). Insåg bara hur mycket jag älskade den människan, hur mycket jag saknar henne och hur jag ångrar hur jag behandlade henne. Det finns ingen ursäkt för det jag gjorde. Jag försvann liksom bara när hon behövde mig som mest, lämnade henne liten och tom.

Jag ångrar mig varje dag. Hon är en av de finaste människor jag vet. Vissa människor skulle kalla henne knäpp, galen och kanske tillochmed lite störd. Men de känner inte henne. Det gör visserligen inte jag heller längre, men jag kände henne när hon var som bäst. Men också när hon mådde som sämst. And that's when I took off!

Jag saknar henne, den hon fick mig att vara och våra stunder tillsammans. De dagar när vi slutade skolan tidigt, åkte bussen hem till henne, åt mellanmål och gjorde massa knäppa grejer.

Jag blir tom inombords när jag tänker på det. Dumt att älta det gamla dock. I better snap out of it.

Men hon är ju så fin.

Jag saknar dig, lilla du.

forever 21

Visste ni att forever21 numera fraktar till Sverige? Skitabra!


(Känner ni igen tjejen på bilden? Nicole Linkletter vinnare av top model cycle 5)

det där med dagens

Listan med dagens som jag höll på med, dog ju. Ovanligt. Så typiskt mig att inte follow through. En egenskap jag avskyr och försöker jobba på, men inte ens att förbättra mig kan jag avsluta. Anyways, nästa på listan är ju "Idag hade jag på mig" och det är anledning till att jag inte har lagt upp något.

För vem fan vill se en bild när jag har mjukisbyxor på väg till jobbet, min sexiga jobboutfit eller trosor och linne som åker på när jag kommer hem? Lagom kul. Därför sparar jag den till en dag när jag är ledig och välklädd. Kanske blir det imorgon? Kanske inte.

I vilket fall måste min självdisciplin skärpa sig.


Jåbbaa

Jobb idag igen. Kul att tjejen utan fast anställning jobbar typ heltid. Den här veckan är jag dock ledig en del (hitills... vet aldrig om nåt pass dyker upp.) Imorgon kommer Widerlöv och värderar vår lägenhet, just in case liksom. Det gäller att vara förberedd. Onsdag verkar bjuda på en sushidejt med en gammal vän (och granne!). Lördag är mopperacet! I år tävlar farbror Robin och Johan mot varandra, spännande ;)

Annars ska jag försöka ta tag i min garderob tror jag. Behöver en fet rensning så funderar på att inviga mig själv i traderas värld. One mans junk is another mans treasure. Eller nåt. Alltid finns det väl någon som vill ha det jag tjockat ur eller inte använder längre.

/intressantaste-inlägget-ever!


En bild på chevréfylld baconlindad lax och citronpasta. Typ världens godaste mat.


anything goes tonight

Kan man frysa ihjäl fastän man är varm? Jag dör liksom inifrån när jag ser ut. Min längtan efter allt som har med ingen-snö att göra är olidlig. Jag avlider. Åt iallafall hemmagjord sushi idag. Plus på det!

happiness is buying new things

Idag har jag jobbat med huvudvärk i åtta timmar. Nu ska jag ut och äta med mina fina. Ville bara visa den här klänningen; dog litegrann när jag såg den, helt underbar.


indiska.se

update; såg ut som en övermogen jordgubbe i denna, blev en blommor från h&m istället.

sipping my corona like it's nothing going on

Idag är en seg dag. Var hos ortopeden halv nio imorse och hämtade ut ilägg till skorna. Ja, jag har diverse problem med min kropp och måste ha sånt. (Long story short I'm a 21-year-old gal in a 80-year-old body...)

Drog lite kvalitetstid med solariet efter det. Nu ska jag äta pizza och spela fallout new vegas från början. Hardcore mode den här gången! YEAH!


solasolasola


new things

Vi håller på å trixar lite här hemma. Lagt nytt golv i hallen har vi hunnit med. Nu är det lite öfrändring i vardagsrummet som behövs. Allt detta är jag kär i. Brun matt färg på väggen och lite turkost, silver och vitt. Lampan dör jag lite av och soffan med. Golvlampan har jag redan införskaffat, likaså förvaringsboxarna. Taklampan ska klickas hem snart men soffan är nog lite tveksam. Tror inte Johan gillar den ;)



Taklampa - jotex.se
Metervara - ikea.se
Golvlampa + skärm - ikea.se
Förvaringsboxar - ikea.se
Soffan Sixten - bolagret.se
Ljusstakar och brickbord - rusta.se

if i fall you're going down with me

Som en följd till föregående inlägg.

HEJ BLOGGEN!!!111eett

Idag är jag ledig från jobbet, vilket jag inte är så ofta nu för tiden. Jag klagar inte, jag vill jobba mycket jag vill ha pengar. Men är så skönt att vara ledig en vardag ibland.

Idag ska jag göra det jag gör bäst, spela tv-spel, göra köttfärssås och spaghetti och åka till stallet. En riktig heldag! Wo!



Såhär såg jag ut i december. Ba så ni vet!

/ Tjohejs

she said see you later boy

Kanske borde jag börja skriva något här igen. Grejen är att jag ofta inte har något vettigt att förmedla. Jag kan bara skriva om sådant jag är ledsen eller arg över. Och att berätta vad jag gjort idag och så vidare känns ju... ointressant. Men vafan det är ju så alla gör på sina bloggar. Typ Hejhej hallå dagboken.

Kanske är den trista vardagen roligare om man skriver om den? Kanske tycker jag det är skitkul att titta tillbaka om ett år; Tamefan jag åt havregrynsgröt till frukost och var på bankmöte!

Även om jag inte har något vettigt att skriva så borde jag kanske skriva. Jag mår bättre då. Jag gillar ord. Och ord föder mer ord. Det behöver jag för jag har liksom skrivkramp. Inte skrivit en vettig novell, dikt eller liknande på över ett år. Sinnessjukt.


RSS 2.0