MOROTSKAKA OCH TATUERING

Sitter och äter "morotskaka" till frukost. Det är egentligen en Low Carb-pannkaka/omelett men man kan blanda i olika saker. Grundreceptet är ägg, mjölk och fiberhusk sen häller man i vad man är sugen på. Jag brukar ha i kanel sen äta med banan eller kokos och äta tillsammans med hallongrädde.
Men igår kom jag på det godaste hittills! Riven morot, kanel, kardemumma, liiite ingefära, fiberhavregryn (eftersom jag skulle träna) och lite Fibrex för extra fibrer. Smakar precis som morotskaka! Ah lyckan är gjord. Åt med turkisk yoghurt med vaniljpulver, rivet limeskal och pressad lime. Kommer antagligen föräta mig på det nu.
 
Om en timme ska jag tatuera mig hos bästa Vera på 4-ever i Årsta centrum. Taggad!

SLUTAST I VÄRLDEN

Idag orkade jag springa 25 minuter i sträck utan att dö. Det är personligt rekord. Hjärtfrekvensen (som man kan mäta på löpbanden och crosstrainrarna, skön pluralform där...) låg runt 170 hela tiden, precis lagom för mig. Måste ha hittat den där magiska andra andingen som folk pratar om. Eller så var det den där litern kaffe jag hällde i mig innan... Köttade (i brist på bättre ord) benen och magen sen, så är helt slut nu. Anywho, skönt att vakna upp icke-bakfull och köra för fullt på gymmet istället för att ligga i soffan och glo på en söndag!
 
Nu ska jag ut i solen och njuta!

ÅRETS LÄNGSTA MÅNAD

Den här månaden kommer vara extremt lång. Väntar på Game of Thrones som kommer 31:a, ingen alkohol/nikotin på hela månaden, träna varannan dag, inget godis... Alltså vafan? Kommer väl förhoppningsvis vara fräsch som få om en månad iallafall. Om jag inte dör på kuppen.
 

GLÄDJEN I ETT GLAS

Lycka som lycka
adrenalinet rusar oavsett
om det är äkta
eller inbillat
men jag är trött
trött på att att vara låtsaslycklig
för att sedan vakna tom
urholkad
ihålig
nu ska det vara på riktigt

VACKRAST I VÄRLDEN

Rör henne inte.
Hon är för fin för dig,
hennes hjärta för tunt.
Och förresten så är hon min.
 

RSS 2.0