vill tillbaka ibland.

Jag vill inte vara vuxen längre. Kan man inte få pausa vuxenlivet i typ en vecka? En vecka av sena nätter med vänner, cigg och vin. Sena nätter med musik och barfotapromenader hem på asfalt och daggvåta vägkanter. En vecka av tupplurer på en filt i solen i en park. En vecka av bekymmersfria tankar och inga måsten. Så som sommaren var när man var yngre. Utan jobbhets och jobbstress.

Ibland blir jag arg på mig själv för att jag inte njöt mer av min ungdom. Eller ja för att jag inte till fullo utnyttjade dagarna av inga-måsten.

Kanske kommer de snart igen? Hoppas det.

jag vill tillbaka dit
men bara till de bra sakerna
bara till det jag saknar

ch-ch-check me out

Idag är jag ledig. Äntligen ledig! Ner på stan och shoppa my ass off.

never say never


Livet är det som händer när du är upptagen med att planera det.
Så är det nog. För jag har märkt att det spelar ingen roll hur mycket tid du spenderar på att förbereda dig, du är aldrig förberedd. I slutändan kommer du aldrig ångra det du gjorde lika mycket som det du inte gjorde. Du kommer aldrig ångra att du inte jobbade mer, diskade mer eller hade bättre ordning på dina saker.

Även om du för höra det hela tiden, seize the day, så är det inte alltid lika lätt att leva som man lär. Likförbannat blir man stressad och förbannad på disken som ligger framme, på dammet i hörnen eller på sin egen oförmåga att avsluta projekt.

Nu får det vara slut på det, chaite, lite yoga och mindfulness på det här så kanske man kan nöja sig och lära sig att uppskatta det man har istället för att slösa tid på att tänka på vad som skulle kunna vara.

all i've got is you


Om allt du hittade var skräp, kom ihåg att allt som finns kvar är skatter.

RSS 2.0