HALVFÖRKYLD

Är inte helt sjuk, inte helt frisk heller. Sux. Känner mig skitdålig på morgonen, sen piggnar jag till. Tränade igår, men kroppen kändes helt efterbliven. Orkade ingenting, inget flås och helt sjuk träningsvärk idag. Så today blir det yoga, känns dumt att hetsa den här gamla kroppen för mycket idag. Yoga är superskönt och bra träning för mig om vill bli smidigare och ha långa och uthålliga muskler. Sen är det otroligt avslappnande och mysigt också.
 

LEDIG!

Förutom en muntlig book report på onsdag så är jag nu ledig till vårterminsstarten. Firar med att kolla på massaaaa superhjältefilmer. Igår var det Batman Begins och The Dark Knight, får vänta med The Dark Knight Rises till ikväll för Johan vill också se ;) Mina favoriter är alltid the super villains, hade livet varit en film hade jag också varit en super villain. The Joker eller Scarecrow. Lite lagom psykopatiskt supersmart sådär.
 
Heath Ledger som The Joker. (Shame he died, riktigt bra skådis! Jag hade gärna velat sett mer av honom som psykopat.)
 
Cillian Murphy som Dr. Crane/Scarecrow. (Passar bra som super villain för att han egentligen skulle kunna vara snygg, men är psykiskt störd istället.)
 

YOU AND I'LL BE SAFE & SOUND

Hunger games - riktigt bra film med ett riktigt bra soundtrack. Ja, Taylor Swift sjunger ruskigt bra, även om hon tydligen mest sjunger om break-ups (om man ska lyssna på reddit...) Fin låt som platsar på min begravningslista iallafall (är det sunt att ha en sån när man är 22 år? Anyways så vill jag ha Free Bird - Lynyrd Skynyrd och nu Taylor Swift - Safe & Sound).
 
 
 
 
 
 

HALLÅ DAGBOKEN *FNISS*

Tog en promenad till min fina mormor idag och fikade samt kollade på gamla släktträd och foton. Supermysigt! Resten av dagen har jag skrivit på min sista uppsats för denna termin.
 
Snart ska jag fixa lite middag, korvstroganoff (ja jag äter det IBLAND, även fast korv är det vidrigaste som finns) med ris till Johan och strimlad vitkål till mig. Sen vidare till gymmet för kondition och stretchövningarna. Har faktiskt redan blivit lite vigare och kan använda insida-lår-maskinen (eh?) på ett snäpp bredare. Progreeeeess! Spagat och split kanske är möjligt snart? Eller kanske inte nej.
 
Ikväll blir det en tidigt kväll för imorgon går jag upp tidigt och tar ed mig bästa farmor ut till stallet. Jag rider bara januari ut, sen blir det hästpaus, så det känns lite vemodigt varje gång jag åker ut nu. Men tiden kommer bli knapp nu den här terminen och det är bättre att skippa det helt än att känna stress och göra det halvdant tycker jag. Det går alltid att hitta tillbaka, det har jag gjort förr. En gång hästtjej, alltid hästtjej...
 
färdigbabblat, seeee yaa!
 
 
 

WISE WORDS TO LIVE BY

Don't make permanent decisions based on temporary feelings.
 
Don't expect yourself to be able to love someone when you can't love you.
 
If you have the opportunity to do the right thing or to save someone don't hesitate to do so.
 
Try not to put your needs before the well-being of others.
 
Trust yourself to solve your issues. Don't wait for someone else to do it for you.
 
If you are afraid to fail you most definitely will, keep your eye on the goal and not on the ground.
 
 
 
 

CURLY HAIR

Jag är en slav under mitt krulliga hår. Visst, jag kanske ska vara glad att jag inte har tunt rakt och stripigt hår, men vafan det går ju inte att ha kontroll över krullet! Om jag tvättar håret på kvällen och somnar med det blött är det katastrof när jag vaknar, och om jag fönar det innan är det ändå katastrof för då är håret torrt och frissigt. Fläta är det enda som funkar, styr till krullet lite och gör det mer vågigt. Känner mig alltid som en liten flicka igen när håret är såhär vågigt! Så idag kör jag på vågigt (mest av bekvämlighetsskäl men också för att jag gillar att vara gullig ibland.)
 
 
 
Och ja, jag säger som alltid; webcam is teh shit!
 

EFTER STILLHET KOMMER RÖRELSE, ELLER?

Ja... Träning på jullovet blev ju inte riktigt av, så vågen har stått stilla (den kröp iallafall inte uppåt!) Idag är det gymtime igen, ska bli kul faktiskt. Eller ja, skönt snarare, kände på jobbet i helgen att knäna tog stryk, så det märks att jag inte tränat ordentligt. Har skaffat nån jävla app på mobilen också där man fyller i allt man äter och tränar, så får man små utmaningar på saker man ska göra varje dag. Rätt kul faktiskt, förutom att kostråden är lite för "tallriksmodellen" och det funkar ju inte för mig som suger upp kolhydrater som en jävla svamp suger upp vatten...Anyways, tillbaka till skolan idag, tillbaka till vardagen och tillbaka till Actic. Nu kör vi för magrutor istället för magränder i Turkiet i sommar!

LOVE REVEALS ITSELF IN ALL KINDS OF WAYS

Du svek mig. Många gånger. Efteråt berättade du att det var för att du var rädd att jag skulle svika dig. Logiskt? Det var det nog för dig just då. Men jag glömde, gick vidare och fick ett avslut. Det fick aldrig du. Du lämnade inte mig för att känslorna var slut, du lämnade mig för att du var rädd att mina känslor skulle sina. När du kom tillbaka, långt efter att du krossat mitt hjärta, och öppnade dig igen kom all bitterhet tillbaka. Jag drogs med i spelet, lindade dig runt mitt lillfinger, ordade tomma löften och gjorde dig sådär kär och dum igen. Sen var det min tur att dra, utan förklaring, utan nåd. Jag fick min hämnd, du ditt hjärta stampat på igen. Hämnden jag längtat efter. Men jag njöt inte ens av den.

RSS 2.0