rumor has it

Okej ibland är Glee smörigt som fan. Jag spolar alltid förbi dessa jävla ballader när de står och ser ledsna ut och sjunger om sina tonårsproblem. Men ibland gör de så bra saker att jag också vill vara med i en showkör.


Denna är ju sjukt bra!

if i could i would tattoo your name on my heart

Besökte the tattoo parlor idag. Två timmar konturer och jag är helt slut! Vekling. Den 31a januari fortsätter vi med färg och lite tillfixning. Kommer bli så bra och är redan hur nöjd som helst! Sen kommer det ju bli en till tattoo i år också... Jag och mina vänner har nämligen en lista med utmaningar som vi ska försöka klara 2012, och då ingår en liten tattoo. Spännande va?

En liiiten smygtitt hur motivet ser ut nu. (Under plast och med sjyst photoshopkontrast)


see you four years from now

Igår var ju som sagt första dagen i skolan för mig. Någon slags introduktion. Märkte att jag inte riktigt är van vid att sitta stilla och lyssna, heeelt slut i huvudet var jag. Men det är bara vänja sig! En lärare föreläste litegrann om läraryrket, om hur det är att få vara med i både fina stunder och jobbiga stunder med sina barn. Det var väldigt inspirerande, blev nästan lite rörd ;) Så ja... The new era begins, plugghästen Johanna is back in business. Dessutom fixades kårleg. Norrlands nation blev det så nu är pappa stolt. Önska mig lycka till!


Fullbokad till Juni.

back to hillbillies

Älskar den här låten och musikvideon! Eller ja, hillbillyn i mig älskar den.


2012

Kanske går världen under, kanske inte. Allt jag vet är att 2012 är som en pånyttfödelse för mig. Klyschan of all times! Men vadå, jag börjar plugga, tatuerar mig äntligen igen (yes important stuff) och kanske kommer vara med i en klinisk studie om atopiska eksem (och kanske slippa se ut som en leprasjuk). Bor i vår nya fina lägenhet, hästar två gånger i veckan och har en ny (mja begagnad då) bil. Känns liksom som man är på rätt sida livet igen. Awesome.

i love you tomorrow

Imorgon är det upprop. På måndag börjar jag skolan igen. Ni anar inte hur sjukt det känns. Men också hur bra det känns! Go brain!


all of those horses

Hästar. Knäppa djur. Kraftfulla men flyr ändå från faran. Graciösa men ändå klumpiga. Världens underbaraste men ändå så frustrerande envisa ibland. Can't live with them, can't live without them. Det finns vissa stunder då jag varit nära på att ledsnat, dagar då ingenting funkat och katastroferna avlöst varandra. Men så när man är en millimeter från att ge upp så vänder allt och blir sådär underbart igen.

 


all the crazy shit i did tonight

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Köpte en lägenhet. Är nu fast med räntor och ammoteringar, ett steg närmare vuxenlivet. Halva foten inne kan man väl säga. För ett skilsmässobarn som jag som flyttat runt lite är det helt underbart med ett hem som är mitt på riktigt.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja en av kollegorna fick i november, den andra lyckades hålla sig till idag! Coopbebisar <3


Vad är det bästa som hänt dig år 2011?

2011 var ett... Intressant år för att säga det minsta. Jag tappade mig själv tusen gånger. Gjorde samma misstag åter igen, gick in och någon slags bubbla där jag inte ville hellre än att förstöra för mig själv. Någon slags tristess slog emot mig och jag blev någon annan stundtals. Det bästa är att jag tog mig ur det och blev en bättre människa. Det kom med många insikter, om mig själv och om många andra. Vilka vänner som var värda att klamra sig fast vid och vilka jag kunde låta flyga vidare. Jag valde att inte vara så analytisk, släppa taget om saker och inte fastna i någon slags martyr. Leva livet och framför allt vara ÄRLIG. Ärlig om mina känslor och inte stänga in allt.

 

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Mer än dessa jävla nässelfeberattacker och eksem? Nej.

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

I wanna be your dog, Shotgun, Follow me, Home.


Vad önskar du att du gjort mer?

Stannat upp och lyssnat. Respekterat andras vilja istället för att bara kört på. Jag stängde in mina känslor och tyckte på något sätt att alla andra skulle göra likadant.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

Jobbat.

Blev du kär i år?

Ja. Alla turer in och ut ur den där bubblan lärde mig att om det är något jag är så är det kär. Den enda känslan som håller i sig och samtidigt förändras varje dag. Han är allt och mer för mig. Jag har lärt mig att ingen bestämmer vad kärlek är förutom du själv. Det går inte att jämföra med andra för ingen kärlek är som din. Min kärlek till honom är en kärlek, min kärlek till mina vänner en annan även om de påminner om varandra så är kärleken till varje person olika och baseras på olika kvaliteter och minnen. Så ja, jag blev kär. Jag blir kär varje dag i dessa människor.

 

Vem saknade du?

En av mina kärlekar, haha! Och jag saknar henne fortfaranade och varje dag. En del av mitt hjärta finns i Australien och jag är inte riktigt hel utan henne.

 


RSS 2.0