Woops..

Gissa vad som hände i helgen? J hamnade i fyllecell. Hahahaha, så pinsamt.
Vi kom in till stan efter en wild night hos D och ville käka, men föga anade vi att just den donken vi skulle till kryllade av poliser. Haha, ja nu är man väl en erfarenhet rikare? Även om det kanske inte var det mysigaste som hänt. Till råga på allt sa är jag pank också. Det är dyrt att ligga på topp.

Annars har senaste tiden varit värdelös. Hämtade ut ett paket från h&m med massa snygga kläder, bl.a de där designers against aids-kläderna, riktigt snyggt en del, och där rök alla mina pengar. Så nu får man snällt sitta och vänta i typ tio dagar på mer pengar. Klippa migoch skaffa ett riktigt jobb kanske? Ja vi får väl se....

en hård helg

En lite smått överraskande helg. Somnade så fort jag kom hem i fredags och sov till kl 8 nästa morgon. Helt sjukt, fredagen bara försvann.
Lördag var desto mer händelserik. Vi hängde hos J och drog i oss allt möjligt för att dämpa vardagens problem lite. Detta ledde dock till ett annat problem, N fick lite för mycket av allt det goda. Slutade med att hon försvann. Har inte pratat med henne sen dess. Undrar om hon fortfarande lever? Är iallafall grymt pank nu. När kommer nästa lön och bidrag? Får sitta hemma och trycka i mig brödsmulor och sniffa lim i väntan på bättre tider.

Råkade (eller råkade och råkade...) förresten spendera natten med D. Kanske inte mitt smartaste drag hittills?

People do bad things under the influence of drugs and alcohol.

RSS 2.0