men booh-frickity-hoo

"Jag är så deprimerad!"
Men fuck you, vafan är du deprimerad över?
"Jo det är så deprimerande att jag inte kom in på den skola jag sökte till."
Tråkigt för dig då, du ska väl förfan vara glad du överhuvudtaget fick chansen att söka?


ALL THE PEOPLE IN THE STREETS
I HATE YOU ALL
AND THE PEOPLE THAT I MEET
I HATE YOU ALL
AND THE PEOPLE THAT I KNOW
I HATE YOU ALL
AND THE PEOPLE THAT I DON'T
I HATE YOU ALL

hat

Jag kan inte förstå vad meningen med livet skulle vara om man inte får hata?
Jag blir glad av att aktivt hata folk, saker, händelser, allt! Jag mår bra när jag hatar andra, för det får mig att känna hur pass mycket bättre jag är än dem. Jag vill hata, jag måste hata, jag mår bra av att hata! Varför kan ingen förstå det? Jag hatar det mesta, så ta det inte personligt och känn dig inte speciell du är bara en i mängden av alla jag hatar och avskyr.

En lista på saker jag hatar mest :
1. Hycklare. Stå för det du tycker, stå för det du gör och framförallt stå för vem du är. Finns ingenting värre än folk som vänder kappan efter vinden och ändrar åsikt så fort en ny människa äntrar rummet.
2. Fåglar. Mer specifikt duvor, kråkor, skator, kajor och korpar. Äckliga parasiter och tjuvaktiga typer. De är inte värda skit.
3. Mesar. YOU'VE GOT TO STAND UP FOR YOURSELF! För ingen annan kommer göra det när det väl gäller. Ingen. Inte ens din bästa vän. Jag säger som Fox Mulder: Trust no one.
4. Skrikiga egocentriska människor som bara pratar om sig själva hela tiden. Gör såhär: skriv en självbiografi, se vilka som köper den, sök upp dessa, starta en intresseklubb och prata om dig själv på era möten. eller börja sänd radio, då kan man ju iallafall stänga av dig.


Äckeldag

Riktig vidrig dag idag. Skrivit cirka 4-5 uppsatser idag till slutbetygen. Eh inte så nice, riktigt tråkigt faktiskt. Känner mig helt nollställd nu. Måste sätta på lite bra musik....

Satte igång Hardcore Superstar, fungerar alltid för att höja humöret lite. Moahaha "we don't celebrate sundays" och en corner i mungipan, perfekt avslut på en äcklig dag. Nu saknas bara lite avreagering. Den kommer här:

- Varför stalkar M mig? Det är jobbigt.
- Cigg är äckligt dyrt. Men jag tänker inte sluta röka, för då har ju staten lyckats med sin plan och så får det ju inte vara!
- Jag har fet körkortspress på mig själv. Har skjutit upp det allför länge. Måste....skaffa......till...sommaren!!!
- Det är sommar snart vilket ökar föregående punkts press.Ehm var ute nyss och sprang på grannens hundvalp (trodde jag), den har typ blivit dubbelt så stor på en vecka. Växer hundar så fort? Är det därför de lever så kort liv också? Det här tål att filosoferas över.

OVER AND OUT!
 

RSS 2.0