vårvårvår!

Vårväder=vårkläder!
(fyndigt va?)

Är iallafall utomordentligt glad eftersom solen skiner och det är hela 8 grader varmt! HALLELUJAH och prisa gudarna! Känner mig sådär extra vårig idag, så idag blir det till att ta en shoppingrunda (och shoppa med mina obefintliga pengar...) och sedan ta en repa till stallet och rida lite ute i vårsolen.

Jag hade ett fall av tjejighet igår, kollade på sex and the city igår och upptäckte något (som jag vet att alla dem miljontals brudar som tittar på sex and the city redan har upptäckt och tycker är "jättehäfitgt"). Nämligen att de där fyra (visst är dem fyra?) tjejerna är ett stereotypt kompisgäng. Satt länge framför tv:n och analyserade vem va mina kompisar som var vem och vad som kommer hända med oss i framtiden, Mycket intressant, funderar på att skriva en bok i ämnet. Efter detta hände mådde jag dåligt eftersom jag insåg hur fjollig jag var som satt och tittade på sex and the city OCH analyserade!!!! SÅ TYPISKT KÄRRINGAKTIGT! Jag vill inte vara fjollig....Tänk om jag håller på att bli vuxen?

städastädastäda

Jag håller på att städa lägenheten. Eller rättare sagt, jag städade. Blev distraherad av någonting och satte mig här för att öh samla tankarna lite. 

Jag sitter och tänker på det här med städning och hur tråkigt det är. Men säger då mitt sunda förnuft varför håller du inte ordning från början så du slipper städa sen? Du, det ska jag ta och tala om för dig; jag orkar helt enkelt inte! Det finns roligare saker att göra. Exempelvis göra jelloshots. Jättekul. Sen kan man äta upp dem, ännu roligare. Kanske ringa till E och snacka massa skit om allt och alla. Spana in i kylskåpet efter något ätbart, hitta en gammal burk pesto och två öl. Konsumera!

Ungefär så ser det ut varje gång jag ska städa. Vilket har resulterat i en väldigt äcklig omgivning....Men vafasen, man lever väl bara en gång så vitt jag vet och fan heller att jag slösar mitt liv på att städa upp efter ett sånt äckel som jag.

Nu är klockan 12:21, exakt, och jag väntar på att klockan ska bli "acceptabelt-att-dricka-något-med-alkohol-i". 12:30 borde väl funka?

Tidig tisdagsmorgon..

..och jag har fått lite klirr i kassan! så idag blir det "storshopping" ( så långt man kan komma på 700 kronor, höhö.)
Annars är det en helt värdelös dag. Vet inte varöfr jag gick upp så tidigt när affärerna inte öppnar förrän klockan 10.00 (PRICK!!!)

Mina sluta-röka-planer har för övrigt lagts på hyllan. Har kommit fram till att om jag slutar röka, då har ju staten lyckats med sina prishöjninga på cigg. DETTA får icke ske! Jag är en rebell till döden och tänker inte lyssna på staten. Så det så!

Jag vill köpa massa nya skor nu!!! Skor är mitt opium, min kärlek och tillfredsställer mitt libido! I brist på sexliv får man ta till ett par nya skor. Jag har bestämt för att göra något radikalt, ett par röda ska in i samlingen! OJ!

over and out.......!

Varför fikar feta människor?

Idag var jag nära att begå självmord på grund av extrem ledsamhet. Fikade med G och såg en extremt fet människa komma in på fiket. Det gjorde mig ledsen, tjocka människor borde väl vara ut och kanske ta en promenad istället för att smälla i sig sju sorters tårta (dvs alla tårtbitar som fanns kvar på caféet så det inte fanns något gott kvar till mig). Påstår inte att jag är en skinny-ass bitch men vafan lite självinsikt har jag ju. Och hyfsat bra självkontroll.

Jag har funderat och kommit på en asbra grej, läs och imponeras av min livsplan:
1. Njut av att vara ung! (Unik åsikt jag vet.)
2. Var råsnygg. Eller så snygg som din potential tillåter dig.
3. Ta inte skolan på för stort allvar, du klarar dig finfint ändå. Det är jag ett praktexemplar på!
4. Konsumera gärna alkohol om du är en tråkig människa, du blir roligare då och vi andra slipper lida av din tråkighet.
5. Den dagen du fyller 50, drägga loss som fan. Ät vad du vill, bli fet. Drick allt, få leverskador. Rök, snorta och injicera, du ska ändå dö snart.
6. Ta ingen skit! Stå för vad du tycker och var allmänt fräsig.

Lev efter dessa gyllene regler och du kommer bli lika cool som jag. Nästan. Det är svårt att bli riktigt lika fräsig som jag, man måste nästan födas med det.

RSS 2.0