Prins Verner

Måndag igen. Idag jobbar jag 13-22. Hade gärna haft en helkväll i soffan, men det får bli en annan dag! Från och med nästa vecka börjar mitt nya schema och det innebär att jag är ledig varannan måndag. Underbart! Måndagar är bra ledighetsdagar.

Hälsade på Verner idag. Supermysigt hade vi. Han kom och nosade när jag skulle hämta honom i hagen och tulade lite. Lite ledsen blev han sen när vi gick in i stallet, hans två flickvänner var ju kvar i hagen. Ahhhhhh hästar är så söta!

Verner smaskar morötter.

jag har världens bästa sambo

Min favorit, alla kategorier!

Snyggaste pojkvännen Johan äter mat på Kreta.


it's not always this or that

Jag har en dålig vana. En ovana, olat. Har jag svårt att bestämma för vilken färg jag ska köpa ett plagg i, köper jag oftast båda. Sen slutar det med att jag bara använder den ena för den blir favoriten. Men jaja.Så därför köpte jag båda idag. Och även två par skor, ett par svarta och ett par bruna. Och ja bilderna är ojämna. Give me a break...
Update: Den blåa fick dem tillbaka. Passar inte i ljusblått insåg jag.

she said you know I have to go

Lediga fredag! Självklart infekterad av ett helvetiskt väder. Hade tänkt spendera dagen ute. Men får nog bli tröstshopping på gränby c. Kan inte slita mig från jobbet liksom. Ska ändå på möte kl 14 på kontoret så.

Jag har beställt massa fula byxor. Det vill säga mönstrade haremsaktiga saker. Hoppas de kommer idag! Och hoppas de är så grymt sköna som de ser ut, så att jag har ett legitimt skäl att ha fula pantalones.


adioses

that's the big suprise

Nu har jag varit en dålig bloggare igen. Har iåförsig varit utomlands och i Dalarna. Då kan man ju inte sitta vid datorn. Har även fått en ny tjänst på jobbet, ett vikariat på heltid. Så ja my hippiedays are over. Ett fast schema! Känns skumt, men skönt. Struktur i vardagen.

Hallelujah.

it's not the first time that a man goes insane...

Hörde en gammal goding på bandit i helgen. Den lyssnade jag på när jag var anti-män. Det hjälpte.

Anouk - Nobody's wife

hjälp mig

Det är kaos i min klädvärld. Krig, katastrof och krångel. Har skaffat ett traderakonto för att peppa mig själv lite. Jag har så mycket grejer och mycket är nästintill oanvänt och fint. Jag vill liksom inte rensa ut och kasta sånt som är fint. Mycket grejer är oanvänt för att jag är slarvig med att lämna tillbaka ångrade köp. Blir en rejäl utrensning snart. Lite ska jag ge bort till den som vill ha och mina oanvända skor ska jag nog sälja.

Juste sen har jag ju byrån i sovrummet, garderoben i hallen och byrån i hallen. En eloge till Johan som orkar bo i min röra.

valborg o.s.v

En mysig ledig helg! Jobbade stängning i fredags, och ja som jag trodde så gick sista kunden till kassan 22.15. Hon stod och plockade godis vid tio över när jag var på väg till lagret ^^ Efter jobbet drog jag till josse och fixade lite sidecut på henne, sjukt snyggt vare!

Valborg inleddes med ett ridpass på ridskolan. Bra start på dagen! Hetsade hem och var duschad, sminkad och fixad på 45 minuter. Rätt bra tid tycker jag. Tog sen tåget till Stockholm och hängde på Grönan. Bravida hade hyrt hela skiten och alla attraktioner var gratis. Men jag åkte ingenting, är liksom vuxen och feg nu. Åt däremot mumsig langos och drack cider på Tyrol. Johan åkte fritt fall och jag var nog mer nervös än vad han var innan ^^ Fick skjuts hem av grannen och Emma och Johan kom hit och grillade och drack lite. Vi spelade spel och sjukade oss. Fick sen lite kvällsunderhållning i form av en packad Mange som dansade lite robot/disco/hiphop-dans för oss.

Igår vaknade jag halv tolv. Panik brukar inte sova så länge! Gick till årstahallen och köpte pizza sen vidare till Lövstalöt. Gick en promenad i skogen, lite nya stigar jag inte gått på förut ;) Även fast jag bott hela livet där ute. Grillade och kollade in brorsans nya bil.

En bra helg!

Valborg, Mange crosstrainar och Johan bjuder på snus.

Promenadbild från söndagen.

Helt okej kvalitet från lilla mobilen.

 


RSS 2.0