Godmorgon

Idag är jag frisk. Legat hemma febrig i två dagar, en snabbsjuka. Sånt gillar jag. Pang på, sen är det över liksom. Inga sega utdragna dagar i soffan, snörvlandes och hostandes med dunkande huvud.

Jobbar 12-21. Skön tid. Lite sovmorgon, hinner göra saker innan jobbet. Hinner även göra något efter jobbet, så om Melli svarar tänkte jag dra till Almqvistgatan efter jobbet med lite vin. Sen är jag ledig i helgen! Wo! På Lördag firas Natta som fyllt 21, viktig ålder i väst iallafall.

Och lycka för jag har två par nya skor att inviga... Ett par kilklacksstövlar, asballa, och ett par svarta mockastövletter, kilklack, också asballa. Fan, hela jag är asball.

"Heeeejdå bloggen!!!11"

it feels good to be charlie sheen


mysTravis - My eyes

någonting är snett

När jag tror att allt är bra igen händer något. Något som får mig att springa all världens väg bara för att få känna doften av dig. Det är bara på dig den där parfymen luktar så gott. Det är bara med den du luktar du. Det spelar ingen roll hur många gånger jag intalar mig att det går ändå. Att det måste gå utan dig. Måste. För lik förbannat jagar jag dig ändå. Även fast jag vet att det är förgäves, never meant to be. Finns liksom ingen plats för det i detta liv, i denna värld eller ens detta årtusende. Kört liksom.

Kanske är det just därför jag jagar dig. För jag vet att det aldrig kommer hända någonting, skönast så. Mycket lättare då, när jag inte får det jag vill ha.

smokin'!

För fyra veckor sen rökte jag en cigg. Sedna dess har jag inte blossat en enda gång. Jag saknar känslan av rökningen, frid i själen och en stund för mig själv. Men inte lukten, smaken eller den brännande känslan i halsen.

Idag känns det som jag aldrig mer kommer röka. Men jag vet att jag kommer göra det. Klart jag kommer blossa igen... Men inte just nu. Inte idag.


Erkänn att det ser coolt ut.

horze

Har lyckats pajja mina favvisridbyxor totalt. Buu! Surfade in på horze.se i söndagskväll och lyckades pricka in nån reagrej? Var 50% på skitmånga ridbyxor och grejer. Så istället för ett par nya blev det tre par... Bland annat dessa:

Allting blir lite roligare med rutiga ridisar. Dessvärre har Hoffisen härjat i hagen och vrickat foten lite. Verkar dock bli bättre väldigt fort. Så snart kanske jag kan inviga mina blåa byxor!

Västerås

I helgen var jag ledig. Värt! Jag och johan fick en konstig idé och åkte till Västerås. Jag köpte ett par gummistövlar och åt glass.


Supermysiga wellies!

seriously?

Hur många comebacks kan en människa göra?you can be me and i will be you
five finger death punch - under and over it

höstskor

Konstigt att man kan behöva något man redan har så mycket av....


Men nån typ av fodrade skor, I NEED. Dessa är från skopunkten, för oss snålisar. Eller för oss som gillar att köpa mer än ett par skor. Handlar man där MÅSTE man nämligen köpa fler än ett par.

little less conversation and little more action, please

Jag har alltid sagt att jag avskyr folk som är "bara massa snack och ingen verkstad". Sitter här och inser att jag är precis likadan.

Jag önskar, pratar, drömmer om förändringar men gör ingenting åt saken. Jag är för feg. För rädd för allt. Min största fasa är att inte ha en tillräcklig inkomst. Helt onödgit jag vet, jag klarar mig ju alltid. Men är lite besatt av pengar... Spenderar inte ens hälften av min lön, men får ändå panik av tanken att tjäna mindre. Jag vill spara. Älskar att spara pengar. Saving them for a rainy day...

Men nu vill jag förändra! NU! Problemet är väl att just nu går det inte. Finns alltid en undanflykt. Alltid.bridesmaids

I fredags såg jag den här filmen. SJUKT ROLIG! Låg och garvade för mig själv i soffan stundtals. Har läst i tisningar om filmen och den har då jämförts med Baksmällan men med den förväntningen måste jag säga att jag blev lite besviken. Filmen var inte alls som en kvinnlig Baksmällan. Det är en helt egen film som inte kan jämföras med någon annan. Underbar bitter humor om tjejers avundsjuka och dåliga val när det gäller män... Polisen i filmen, Rhodes, är jag typ kär i nu också. SE DEN!


i'll never forget, the way you look tonight

Den här låten alltså. Jag dör.Chris de Burgh - Lady in red

will you still call me superman?

Bo-frickity-ho. Jag har ont i kroppen, är lite sjuk. Men inte sjuk på riktigt så kan liksom inte bli frisk heller. Tröstar mig med lite musik.3 doors down - Kryptonite

fresh start

Imorgon får jag ett nytt schema på jobbet. Inte på heltid. Rätt skönt tycker jag. Eller? Kommer jag få mer gjort eller bara lata mig mer, det är frågan.


she's dancing with me, cheek to cheekIdag saknar jag Josefine lite extra mycket.

missing out

Jag vet inte vad jag ska säga. Du är borta fastän du aldrig ens var här. Och jag blir förbannad, för jag ville verkligen lära känna dig. Men du fegade ur och försvann.

RSS 2.0