Sneeek peeak

En liten sneekpeak från Dublin. Jag (och Björn bakom mig) uppe i Sky Bar på Guinness. Utsikten skymtas lite i bakgrunden, den var sjuk! Vi var liksom jättehögt upp och såg heeeela staden + bergskedjorna och havet. Grymt!


Jag är sjukt lik min lillebror på denna bild, haha.

what if

Tänk om man kunde vara såhä stilig varje dag?


Och ball som röker. (Och eksemprydd...)

jag kan inte ens stå utan er luft i mina lungor

Alltså åh mina fina vänner! Vad har jag gjort för att förtjäna er? Kan lova er att jag alltid kommer vara lojal och att ni alltid kommer få det ni ber om hos mig.

det är dumt att sörja det som aldrig varit

Om vi inte varit så lika varandra, med samma envishet och stolthet hade det säkert varit helt annorlunda.
Vi hade nog fortfarande varit vi, på ett eller annat sätt.
Eller hade jag verkligen dragits till dig om du inte
varit den där envisa jäveln aldrig vek en millimeter från sina principer?
Hade du ens pratat med mig om jag inte synts och hörts sådär
irriterande mycket alla gånger vi var på samma fester?

Det är ju lite svårt för två tuppar att samsas i samma hönsgård liksom.

Raina Hein

Okej då en till vacker kvinna! Raina Hein var med i ANTM cycle 14 (lätt bästa realityserien någonsin!) och jag älskar hennes udda utseende. Tyra kallade henne wolf-eyes i serien hihi.(still in Dublin...)

rachel weisz

Okej vi fortsätter väl på vackra kvinnotemat med Rachel Weisz.

(still in Dublin)


I'm sexy and i know it

Hur sköna är inte LMFAO? De kommer till Grönan 4 maj! Ett tips är att köpa Gröna kortet för 199:- så kan man se alla artister som kommer till Grönan gratis! Det gäller att vara i tid bara så det inte blir fullt med folk...

Iggy & the Stooges, Dropkick Murphys och Lenny Kravitz är exempelvis andra artister som kommer dit i sommar...

(in Dublin 'til Sunday)

I'm so envy i'm turning green

DÖR PÅ DEN HÄR KLÄNNINGEN! Från Miss Selfridge.

(In Dublin)

my latest find

Lana Del Rey är mitt senaste kap. Hennes musik är väl sådär egentligen. Lite artsy och hippie, sånt jag egentligen inte gillar... Men hon alltså oh my god, riktigt vacker människa! Jag blir så fascinerad av vackra människor. (Oftast kvinnor, de är liksom bättre på att vara vackra... Karlar är ju mer sexiga.) Jag kan bli så fascinerad och fast att jag bara sitter och googlar bilder och drömmer om hur jag också är sådär vacker! Haha.


Sen har ju en underbart fin hårfärg också!

(När du läser detta är jag på ett plan på väg till DUBLIN! Stannar till söndag kväll...)


we will always have paris

Jag älskade dig på ett helt annat sätt
än du någonsin förstod
varje gång du föll
föll jag med
när ditt hjärta blödde
krampade mitt
den sorgen som ofta fanns i dina ögon
slukade mig hel och bröt ner mig i små partiklar


Jag saknar den här fina vännen och människan så att jag vill grina till döds ibland. Vi bor i samma stad men existerar inte ens i samma värld längre. Många trodde att vi blev vänner utav min sympati och hennes behov av någon som mig. Någon som stod upp för sig själv och de sina. Men det fanns ett djupare plan. Vi delade samma smärtor, samma rädslor och samma förälskelser. Vi delade allt utan den minsta svartsjuka eller rivalitet. Vi hade fler äventyr under en vecka än vad många har under en hel livstid, vi gjorde allt tillsammans. Vi älskade livet tillsammans, vi ville tillsammans och vi flydde verkligheten otaliga gånger tillsammans. Nu är vi ingenting tillsammans. Hon finns där, nästan runt hörnet. Men vi ser inte varandra. Magin vi en gång delade får inte brytas och jag tror en våg av besvikelse skulle skölja över oss om vi nu inte skulle hitta det där djupa planet igen. Men jag kommer aldrig glömma. Att vara med dig var som att vara på världens bästa tripp, jämt.

it's you, it's you it's all for you


fyndigt

Detta fyndade jag (bl.a...) för mina h&mcheckar:

Middag

MMMM gårdagens mumsiga middag! (Som ser lite skum ut på bild?) Ugnslax med schalottenlök och gröna kryddor, stekt blomkål och fetaostsallad. Var ju mätt tills imorse på denna typ..

as facebook said...

Ja jag handlar ju typ ALLT på H&M. (Snål som man är... Mycket för pengarna?). Alltså kläder, smink, skor, till Johan, handlar mycket på H&M Home... Ja typ allt! Så om någon missade på fejjan samlar jag på mgi såhär mycket bonus på ett år:1100 spänn bara sådär... Man tackar ja. Fick även ett fint brev : "Guldkund! Du är en av våra värdefullaste stamkunder!" Ah vet inte om jag ska skratta eller gråta?

fly away

Finns inget bättre för en trött hjärna än en lång ridtur i strålande februarisol. På en häst som är världens gulligaste och mysigaste (för tillfället).

Nu tar jag dig till himlen

Varje dag är alla hjärtans dag sen jag träffade dig. Det spelar ingen roll hur många gånger vi faller, för vi reser oss alltid tillsamans. Vem sa att tvåsamheten var en dans på rosor? Att dela allt och lite till med någon annan är både skitsvårt och helt underbart på samma gång. Vi väljer varandra varje dag och jag tänker fortsätta välja dig tills hjärtat slutar slå.

Unga och naiva ;)


inspiration

Vi flyttade i augusti, men ändå saknas lite småpynt i lägenheten. Scannar igenom hela internet nu för inspiration!


Smyckesträd Åhléns
Lampa Ellos.se
Kuddar + Gardiner Indiska
Ram Interstil.se
Bäddset + ljusstakar IKEA

lavender fields

Oj vad glad jag skulle vara om jag varje dag vaknade upp till den här utsikten.

"Sälj aset och köp en moppe"

Gårdagen var... Händelserik. Uteritt på morgonen tillsammans med Frida och Brago. Skulle hem sen för att plugga järnet hela dagen men ja. Min bil hade pajjat.

Trodde att kylarvätskan fryst först, så fyllde på glykol och vatten, me ndet rann bara rakt igenom. Så en läcka somewhere... Bara att ringa fina Farmor som fick komma och hämta mig. Sen bogsera bilen till Lövstalöt med min rosa bogserlina (underbart!) Då laddade ju såklart batteriet ur också och garageuppfartens lilla backe var inte att leka med. Jag menar putta en tysk pansarvagn i uppförsbacke, no thank you...

Nu står lilla audin i garaget hos mamma iallafall. Och där får den stå tills på söndag iallafall. Så får vi hålla tummarna att det inte är något annat fel och att det blir BILLIGT att fixa. En student som jag ska väl egentligen inte ha bil överhuvudtaget, så detta är ju inte kul för ekonomin.


Sånahär dagar saknar man ju mercan. Audi i all ära, men mercan Åke var fan något speciellt. Får en lite ntår i ögat när jag tänker på hur ja gsvek honom. Åkehjärtat <3

americana

Jag och min fina vän Sara gled runt på stan igår och gick förbi Gina Tricot. Värsta fjortisaffären har det blivit klagade vi och gick förbi. Till sist gick vi in där iallafall och dog litegrann...Skitmycket snygga grejer på nedervåningen! Wtf liksom. Där fick man svälja stoltheten.


So many nice things!

mums

Världens godaste frukost. Mozzarella, tomat, basilika och massor av olivolja!


my one and only girl

Nu är min brud på armen klar också. Här alldeles nygjord och extra färgrann (och svullen..) ÅH jag är så glad att hon är här hos mig nu! Längtat i flera år efter henne. Puss på min tjej.

Ja det är från X-Files. I'm a nerd.

mys

Hoppar i onepiecen och myser lite innan det är dags för tentafest!


jag återuppstod

Första tentan idag. Mjaa... Vet inte vad jag ska säga om det. Ha...

Satt hela dagen igår och pluggade, pausade för lite lowcarb-sushi och hästtid sen påt igen ba. Nu återstår bara och se om det var tillräckligt, haha.

Lowcarb-sushi ;) Med soya och wasabi såklart!


RSS 2.0